Slutspilsdrømmen lever for Mors-Thy

100 fans fra Bette Balkan ventes i aften at tage turen til det sønderjyske for at se grundspillets sidste kamp.

Kommer Mors-Thy Håndbold for andet år i træk med i slutspillet i herrernes håndboldliga?

Det bliver afgjort onsdag aften, når sidste spillerunde i grundspillet afvikles klokken 20.30.

De otte bedste hold kommer med i slutspillet, og inden sidste kamp på udebane mod SønderjyskE ligger Mors-Thy på niendepladsen med et point op til Nordsjælland på ottendepladsen.

- Det bliver svært, men vi tror selvfølgelig på chancen, selv om vi er afhængige af andre resultater. Omkring 100 medlemmer af vores fanklub Bette Balkan tager turen med til Sønderjylland, så vi glæder os og er meget spændte, siger klubbens sportschef Henrik Hedegaard til tvmidtvest.dk.

Mors-Thy kan nøjes med uafgjort, hvis Nordsjælland taber til TTH Holstebro, og Ribe-Esbjerg, der ligger på 10. pladsen, ikke vinder i Tønder. Mors-Thy er nemlig bedst i de indbyrdes opgør mod Nordsjælland.

Hvis det lykkedes at komme med i slutspillet, vil det tredje gang i alt for folkene fra Bette Balkan.

- Det vil være kæmpe stort, for det er bestemt ikke en selvfølge for en klub af vores størrelse at komme med i slutspillet. Det vil være fantastisk flot af vores unge hold og trænerne, siger Henrik Hedegaard.

Der er flere ubesvarede spørgsmål inden sidste spillerunde. Skjern Håndbold har stadig chancen for at slutte på grundspillets førsteplads, hvilket sandsynligvis vil betyde deltagelse i næste sæsons Champions League.

Skjern bliver nummer 1, hvis det bliver til den ventede sejr over HC Midtjylland, og GOG samtidig ikke vinder over Aalborg. 

For TTH Holstebro vil et point i aftenens kamp mod Nordsjælland være nok til at sikre fjerdepladsen, hvilket vil betyde et point med over i slutspillet. Bjerringbro-Silkeborg er sikker på at slutte på tredjepladsen.

Eksternt link: Se stillingen i ligaen her 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.