Skuffet cheftræner får ikke en ny kontrakt: - Jeg har mere at give til pigerne

Ledelsen i FC Thy-Thisted Q vil have nye øjne til at vurdere truppen og spillestilen og har derfor valgt ikke at forlænge med Torben Overgaard.

Fodboldkvinderne fra FC Thy-Thisted Q skal have ny cheftræner.

Ligaklubbens ledelse har meddelt cheftræner Torben Overgaard, at han ikke får forlænget sin kontrakt, der udløber ved årsskiftet.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er skuffet og også uenig i beslutningen. Jeg synes, at vi i mine fire år som træner har haft rigtig gode resultater, og jeg føler, at jeg har mere at give til pigerne, siger Torben Overgaard til TV MIDTVEST.

FC Thy-Thisted Q rykkede med Torben Overgaard som cheftræner op i landets bedste række i 2018 og nåede i år frem til pokalfinalen, som endte med et smalt nederlag til FC Nordsjælland.

De seneste fem kampe i ligaen har resulteret i fire nederlag og en uafgjort kamp, men klubbens formand Per Nørgaard understreger, at det ikke er dårlige resultater, der har fået den sportslige ledelse til at se sig om efter en ny træner.

- Det har intet med det at gøre. Som ledelse har vi bare vurderet, at der er brug for friske øjne på vores trup og spillestil. Det har været en svær beslutning. Torben er klubmand og har en stor aktie i den udvikling, vi har gennemgået, men hvis vi skal fortsætte med at udvikle os, er der brug for nye input. Det kan også være med til at gøre os mere skarpe som ledelse, siger han.

Mere end man kan forvente

Formanden understreger, at han han godt kan forstå, at Torben Overgaard er skuffet.

- Det viser, at han har den helt rigtige indstilling, siger han.

Torben Overgaard fastslår, at han på den ene side har respekt for ønsket om at få ny inspiration til truppen.

- Omvendt kan man sige, at vi med en sejr i en af årets sidste to kampe atter kan sikre os en plads i medaljeslutspillet. Det er langt over, hvad man kan forvente af et hold som vores, når man ser på, hvor mange penge andre klubber i ligaen bruger på deres hold, siger han.

Overgaard peger også på, at truppen på det seneste har været hårdt ramt af corona. Fire spillere har været smittede og resten af troppen har været i isolation.

FC Thy-Thisted Q stopper også samarbejdet med assistenttræner Sejr Helleberg.  Formand Per Nørgaard siger, at klubben har et nyt trænerteam på plads, men han ønsker endnu ikke at sætte navn på.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.