Rasmus Rokkjær stopper i MTH

Rasmus Rokkjær forlader Mors-Thy Håndbold og drager på eventyr i Norge

En af Mors-Thy Håndbolds garvede spillere forlader klubben efter denne sæson. Rasmus Rokkjær, som sammen med Jac Karlsson, er den nuværende spiller, der har været med i truppen længst tid, har valgt at skrive en 1-årig kontrakt med Bækkelaget, nr. 3 i den norske liga.

Rasmus Rokkjær siger om skiftet:

- Det jeg har brug for nu er masser af spilletid, og med både Christoffer Cichosz og Asbjørn Madsen i MTH-truppen i næste sæson, kunne jeg godt se at mine muligheder for spilletid i hvert fald ikke bliver forbedrede.

- Derfor har jeg valgt, at tiden er inde til at prøve mig af selv af i nye omgivelser og i et helt nyt land. Jeg ser frem til skiftet og håber, at jeg kan udvikle mig yderligere både som spiller og som person, og samtidig ser jeg tilbage på en fantastisk tid i Mors-Thy Håndbold, som jeg da også håber en dag at kunne vende hjem til igen, siger Rasmus Rokkjær i en pressemeddelelse.

Sportschef Lars S. Nielsen er ked af at miste Rasmus Rokkjær:

- Han er en stor kulturbærer i Mors-Thy Håndbold. Han har jo en fantastisk udstråling, når han spiller, og det smitter af på alle omkring ham, så det kommer vi helt sikkert til at savne, ligesom vi kommer til at savne Rasmus som person, da han er en rigtig god ung mand, siger sportschefen og fortsætter:

- Vi er langt fremme i bestræbelserne på at finde en afløser, og det er en meget spændende ung spiller med lokal baggrund, som vi forhåbentligt kan offentliggøre i nærmeste fremtid, røber sportschefen.