Politiker siger farvel til V og goddag til C

Per Skovmose forlader Venstre i Thisted Kommunalråd og skifter til De Konservative. Han begrunder det med interne stridigheder i Venstre.

- Nogen bliver glade, når man kommer, andre bliver glade, når man går.

Sådan indleder Per Skovmose sin pressemeddelelse, hvor han oplyser, at han forlader Venstre i Thisted Kommunalråd og skifter til De Konservative.

- Efter godt 7 år, som kommunalbestyrelsesmedlem valgt for Venstre har jeg, tvunget af de interne forhold i V-gruppen, truffet følgende beslutning efter svære personlige overvejelser, skriver han.

Skovmose har oplevet en periode, hvor intern uenighed har været dominerende godt hjulpet på vej af enkelte af Venstres kommunalbestyrelses-medlemmer med store personlige ambitioner. 

- Kræfterne og al ens energi bør alene bruges på de politiske udfordringer. Det er ikke min opfattelse, at det fremadrettet vil være muligt at prioritere således som medlem af V-gruppen i Thisted  Kommune, skriver Per Skovmose.

 - Så med  virkning fra 29/3-17, vælger jeg hermed at udtræde af V-gruppen og opsige mit medlemskab af Venstre. 

 Per Skovmose stoppede derfor som Venstre-medlem ved afslutningen af kommunalbestyrelses-mødet tirsdag aften.

- Jeg har i kraft, af ovennævnte beslutning søgt om og fået accept på et medlemskab af Det Konservative Folkeparti og indtræder derfor som medlem af C-gruppen i Thisted Kommunalbestyrelse pr. 29/3-17, skriver Per Skovmose.

V-gruppen, samt Venstre´s lokale organisation i Thisted Kommune blev orienteret om Skovmoses beslutning på et gruppemøde mandag. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.