Politiet har fanget tre butiksrøvere

Tre personer begik tyveri mod Fakta i Thisted, og politiet har siden efterlyst de tre. Onsdag dukkede to af dem igen op i Fakta og blev fanget af politiet.

Tirsdag klokken 14.28 begik tre personer tyveri mod Fakta i Thisted. Men tyveriet udviklede sig til tumult, og derfor leder politiet nu efter tre røvere.

- De går ind i forretningen, og én af dem tager noget ind under jakken. Souschefen i butikken ser det, og tager fat i ham, da han er på vej ud af butikken. Men manden vil ikke følge med, og en af de andre tyve tager fat i souschefen, og de løber alle tre væk derfra, siger Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

De tre tyve er udlændinge, men Jørgen Jensen understreger, at der ikke er tale om asylansøgere. Der er tale om to mænd på 20-25 år og en kvinde på samme alder.

Røverne vendte tilbage til samme butik
De tre personer har siden røveriet været efterlyst, men onsdag fik politiet en melding om, at to af dem var vendt tilbage til selvsamme butik.

- Personalet i butikken ser, at det er de samme to mænd, som er kommet tilbage til butikken. De ringer til os, og vi skynder os ned i Fakta, hvor vi anholder de to mænd. Kvinden ved vi stadigvæk ikke, hvor er, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De to mænd bliver onsdag eftermiddag afhørt af politiet, og det er endnu uvist, hvad der skal ske med dem.