Politiet efterlyser lastbilchauffør: Kan have oplysninger om dødsulykke i Thy

En 20-årig mand blev i lørdags dræbt af en bil på Aalborgvej ved Øsløs, der blændede ned for en modkørende lastbil. Politiet vil gerne i kontakt med føreren af lastbilen.

Politiet efterlyser nu den lastbilchauffør, der kom kørende på Aalborgvej ved Øsløs umiddelbart samtidig med, at en 20-årig cyklist blev trafikdræbt natten til lørdag.

Den 20-årige fra Aalborg var på vej hjem fra en fest 27. februar, da han blev ramt af en bil klokken 04.25 og døde på stedet.

Føreren af bilen har forklaret, at han på vej mod Aalborg blændede ned for en modkørende lastbil, og at da han blændede op igen, var cyklisten på vejen foran ham.

- Vi vil gerne snakke med føreren af lastbilen. Han har ikke gjort noget forkert, vi vil bare gerne høre, om han måske kan fortælle noget om, hvordan cyklisten er væltet, siger Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

Da det var mørkt, har bilisten ikke kunnet beskrive lastbilen, så politiet er godt klar over, at det måske bliver svært at finde frem til føreren. Men trafikken på det tidspunkt er meget begrænset, så Jørgen Jensen håber, at chaufføren kan huske episoden og giver lyd fra sig.

- Vi har ikke noget signalement, men der kører ikke så mange lastbiler på Aalborgvej klokken 04.25 mod vest fredag nat, siger han.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.