Oticon fyrer 85 i Thisted

Oticons høreapparatfabrik flytter sin lagerfunktion til Polen og varsler afskedigelser af ca. 85 medarbejdere.

DGS Thisted, der også er kendt Oticons høreapparatfabrik flytter lagerfunktionen til Polen, meddeler William Demant Holdning i en pressemeddelelse.

Det er hele lagerfunktionen i Thisted, der flyttes til Polen, der allerede i dag er knudepunkt for William Demant-koncernens produktion og distribution.

Cirka 50 medarbejdere skal afskediges fra det lokale lager i Thisted. Der ud over varsler William Demant, at ca. 35 produktionsmedarbejdere også skal fyres, da deres funktion også bliver henlagt til Polen.

- At afskedige dygtige og dedikerede medarbejdere er aldrig en let beslutning, selvom den er taget for at sikre William Demant-koncernens samlede udvikling og dermed i sidste ende mange tusind ansattes fremtid, udtaler Peter Finnerup, produktionsdirektør i William Demant i en pressemeddelelse.

- I DGS Thisted har vi over en årrække bevæget os fra ren volumenproduktion til i stigende grad at blive en vidensfabrik, hvor fokus er på at understøtte koncernens introduktion af nye produkter. Som et led i denne udvikling bliver nogle lokale funktioner nu overflyttet til Polen, hvilket desværre medfører, at vi i Thisted skal sige farvel til ca. 85 medarbejdere, hvoraf nogle har arbejdet for os i rigtigt mange år," udtaler Peter Finnerup.

I følge pressemeddelelsen vil der i fremtiden også blive skabt nye stillinger inden for blandt andet projektledelse