Opdateret: Kvindes tilstand fortsat kritisk

Den 69-årige kvinde, der i går faldt i en ajlebeholder, er fortsat i kritisk tilstand, oplyser Jørgen Jensen fra Thisted Politi.

OPDATERET: Den 69-årige kvinde der faldt ned i en ajlebeholder på en landejendom nær Hundborg ved Thisted, er den 12. maj eftermiddag afgået ved døden. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

___

Det står stadig kritisk til med 69-årige, der i går faldt ned i en dyb aflebeholder. Jørgen Jensen fra Thisted Politi oplyser, at kvindens tilstand fortsat er kritisk.

En grim ulykke udspillede sig i Hundborg ved Thisted. En mand fandt sin kone liggende livløs i en gammel vandfyldt ajlebeholder på familiens landejendom nord for Hundborg.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyste, at redningsfolk fik kvinden genoplivet på stedet, men alligevel var det nødvendigt at sende hende videre med helikopter til Aalborg Sygehus for videre behandling.

Ulykken skete, da den 69 årige kvinde sammen med sin mand skulle indfange en løs kalv. De blev enige om, at kvinden skulle tage en træpalle, som hun kunne bruge til at spærre af med. Pallen lå oven på den fem meter dybe ajlebeholder, og det var her kvinden på tragisk vis endte nede i vandet. 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.