Officielt: Marcus Mørk vender tilbage

Mors-Thy skriver toårig kontrakt med bagspilleren. De mange skader, der har forfulgt ham de seneste år, afskrækker ikke klubben (Arkivfoto).

Det har i længere tid kørt som et rygte i håndboldverdenen - og nu er det så bekræftet: Marcus Mørk vender tilbage til Mors-Thy Håndbold efter et ophold i Aalborg.

Mors-Thy har skrevet en toårig kontrakt med den teknisk dygtige bagspiller. Kontrakten indeholder dog en klausul, så Mørk har mulighed for at skifte til en udenlandsk klub efter den første sæson.

Marcus Mørk var en af de bærende profiler, da Mors-Thy i 2013 var tæt på at spille sig i DM-finalen, og Aalborg Håndbold købte ham herefter fri af kontrakten.

På grund af skader blev opholdet i det nordjyske dog aldrig en succes, og derfor sætter han nu kursen mod syd.

- Jeg har aldrig glemt stemningen og opbakningen i og omkring Bette Balkan, og det bliver da også helt suverænt igen at tordne ud med dem i ryggen, siger han i en pressemeddelelse fra klubben.

Og bagspillerens mange skader afskrækker heller ikke Mors-Thys fysioterapeut, der nøje har undersøgt Mørks fysiske tilstand.

- Jeg kunne ret hurtigt melde positivt tilbage, at jeg med stor sandsynlighed vil kunne hjælpe ham tilbage på et rimeligt højt niveau, siger fysioterapeut Tonny Nedergaard.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.