Oddesundbroen spærres om natten frem til 9. oktober

Det sidste af Banedanmarks malerarbejder på Oddesundbroen skal gøres færdigt, og derfor vil den være spærret for biltrafik mellem 00.05 og 05.00 fra i dag.

Siden juli har der været malerarbejder i gang på Oddesundbroen, og nu bliver stilladset pillet ned, så det sidste kan blive malet.

- Vi er nødt til at spærre broen for al biltrafik mellem kl. 00.05-05 i dagene fra onsdag d. 23. september til og med fredag d. 9. oktober. Det kan desværre ikke undgås at spærre om natten, mens vi tager det store stillads ned. Vi gør, hvad vi kan for at reducere generne mest muligt, blandt andet holder vi åbent for trafikken klokken 02:30 for at få de køretøjer over, der skulle have brug for det. Der er også sat skilte op, sms-varslet, annonceret på sociale medier og GPS-varslet, siger Randi Skogstad, der er direktør for Infrastruktur hos Banedanmark.

Stilladset skal pilles ned, så det sidste af malerarbejdet kan gøre færdigt.
Stilladset skal pilles ned, så det sidste af malerarbejdet kan gøre færdigt.
Foto: Maria Yde, TV MIDTVEST

Udrykningskøretøjer, gående, cyklende og ridende kan stadig komme over broen på alle tider af døgnet, men det billister, skal altså ikke for sent afsted, hvis de vil krydse.

Indtil arbejdet på den 472 meter lange klapbro, er færdigt opfordre Banedanmark til, at dem der skal til og fra Thy kører over broen inden midnat eller tager rute 26 og kører via Mors.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Trafik.