Nyt i svindelsag mod vognmand

Sagen om svindel med køre- og hviletidsreglerne mod vognmandsfirmaet P. Bjarne Andersen fra Hanstholm har nu taget en ny drejning. Efterforskningen er genoptaget.

Politiet var oprindeligt færdige med at efterforske sagen, men i mellemtiden har de fået nye henvendelser, som har fået dem til at genoptage efterforskningen.

- Jeg kan ikke komme ind på, hvad det er for nogle henvendelser, og hvad den nye efterforskning består i, siger Advokaturchef ved Midt- og Vestjyllands Politis afdeling for særlovs kriminalitet Christian Højgaard.

Sagen kort

Midt- og Vestjyllands Politi startede sammen med Rigspolitiet med at kigge på sagen i februar 2011. Det er en større sag som helt konkret drejer sig om omfattende snyd med lastbilernes fartskrivere.Lastbilmagasinet.dk har tidligere skrevet, at 27 tidligere ansatte er blevet afhørt i sagen.

Den 19. januar blev firmaet erklæret konkurs. Det betyder, at politiet ikke længere kan køre en sag mod selve firmaet. Men der er en mulighed for at køre sagen mod vognmanden og chaufførerne, hvis det kan bevises, at de har gjort noget ulovligt.

Ud over sagen mod P. Bjarne Andersen arbejder Midt- og Vestjyllands Politi også på to andre sager mod vognmandsfirmaer.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.