Ny direktør skal skabe ro i Thisted

Byrådet i Thisted valgte i aftes ny direktør for Teknik- og Erhverv

Byrådet i Thisted valgte i aftes, på et ekstraordinært byrådsmøde, at direktøren for Teknik og Erhverv i kommunen fremover hedder Mogens Kruse Andersen.

Den 54-årige Mogens Kruse Andersen er tidligere økonomichef i Thisted Kommune og bliver den sjette direktør i rækken på blot halvandet år.

De hyppige direktørskift i Teknik- og Erhvervsforvaltningen har de seneste måneder skabt lokal uro, hvor bl.a. erhvervslivet har kritiseret kommunen for manglende kontinuitet i ledelsen.

Formanden for Byg Thy, Jan Smed, pegede i sidste uge på, at virksomhederne har oplevet dårlig service fra kommunens side, og det har bremset sagsbehandlingen i lange perioder.

Han blev bakket op af Tage Odgaard, der er formand for Dansk Industri, Thy-Mors:

- Vi må nok sige at klimaet er lidt anstrengt i forhold til Thisted Kommune. Rundt om på virksomhederne oplever vi en vis afmagt og kommunen har mistet troværdighed i den her forbindelse, sagde formanden til TV MIDTVEST.

Med en ny direktør ved roret håber kommunen nu at kunne bilægge uroen. Ikke mindst fordi Mogens Kruse Andersen er lokal og fordi han i en årrække har været ansat i kommunen.

- Han kender rammevilkårerne for virksomhederne og jeg er glad for at valget er faldet netop på ham, fordi han kan være med til at bringe stabilitet og styrke til udviklingen på området, siger kommunaldirektør Ulrik Andersen i en kommentar til ansættelsen. 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.