Nu kender københavnerne Thy og Mors

Evalueringen af arrangementet "Thy og Mors på Rådhuspladsen" viser, at arrangementet har øget kendskabet til Thy og Mors i Hovedstaden.

I slutningen af maj viste Thy og Mors sig frem på Rådhuspladsen i København. Nu viser en undersøgelse, at det har øget kendskabet til Thy og Mors, og at det måske kan få flere turister til egnen i fremtiden.

Undersøgelsen er lavet som et spørgeskemaundersøgelse blandt dem, der stoppede op ved standene på Rådhuspladsen. Otte ud af ti har svaret, at det nu er sandsynligt eller meget sandsynligt, at de vil besøge landsdelen i fremtiden.

Undersøgelsen viser også, at de virksomheder, der var med i "Thy og Mors på Rådhuspladsen" er parate til at deltage i lignende arrangementer i fremtiden.

Selvom tilbagemeldingerne er positive, er der lang vej endnu for Thy og Mors:

- Selvom arrangementet på Rådhuspladsen har været med til at markedsføre landsdelen, vil det kræve en mere langsigtet indsats fr at påvirke den grundlæggende holdning blandt befolkningen. Hvis vi skal vende den negative udvikling i forhold til indbyggertilvækst, ledighedstal og generelle strukturelle udfordringer kræver det derfor, at vi arbejder sammen, siger formanden for den arrangerende Komiteen for Kulturevent Thy, Johannes Søndergaard, i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen er lavet af Acceleration Online for Thy Erhvervsforum.

Her kan du se indslag fra TV MIDTVEST om "Thy og Mors på Rådhuspladsen":

02:59 Luk video