NJA Furniture opgiver at finde investorer

Det har ikke været muligt for NJA Furniture selv at finde investorer, der vil hjælpe med at redde virksomheden

Francois Grimal kæmpede til det sidste - men må nu kaste håndklædet i ringen.

- Jeg er selvfølgelig meget ked af at vi må dreje nøglen om nu. Både på vegne af medarbejderne og virksomheden, forklarer hovedaktionær i NJA Furniture A/S, Francois Grimal.

Han ejer over halvdelen af møbelvirksomheden NJA Furniture i Thy, og var også selv parat til at kaste flere penge i dens overlevelse. Men han kunne ikke redde den alene - og måtte have flere med ombord.

- Det er bare ikke lykkedes. I den korte tid jeg har haft til at finde nogle, der er parate til at skyde penge ind i firmaet, har det ikke kunnet lade sig gøre, forklarer Francois Grimal.

Nu er der indgivet en konkursbegæring, og hvis selskabet skal reddes, skal det sælges inden på tirsdag.

- Jeg håber selvfølgelig, der er nogle, der melder sig på banen inden tirsdag i næste uge, som gerne vil overtage hele butikken. Det håber jeg på at banken og deres advokater er i stand til at finde, siger Francois Grimal.

NJA Furniture har længe haft det svært, men for et år siden ændrede virksomheden kurs, og ifølge Francois Grimal var kursændringen tæt på at nå i mål.

- Indenfor de sidste dage har vi faktisk lige fået commitment fra nogle meget store kæder både i Tyskland og Danmark, som gerne ville tage produkter ind. Så det er lidt træls, vi ikke har den nødvendige kapital til at lave et turnaround, forklarer Francois Grimal.

Derfor ærger det ham, at selskabet nu måske må dreje nøglen om. Afgørelsen om NJA Furnitures skæbne falder på mandag, hvor konkursen skal behandles ved Retten i Holstebro.

Ejerne af NJA Furniture i Thy har opgivet at finde investorer til at redde virksomheden fra konkurs. Sidste håb er at få virksomheden solgt inden påsken er ovre

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.