Mors-Thy inden gyser: - Alle kampe fra nu af er en finale

Mors-Thy Håndbold tager i aften imod Aarhus Håndbold i en kamp, der kan blive afgørende for en placering i slutspillet.

Grundspillet i den danske håndboldliga nærmer sig sin afslutning, og brikkerne i spillet om de eftertragtede pladser i slutspillet er så småt ved at være lagt. 

Der er dog stadig nogle af de i alt otte pladser i slutspillet, der endnu ikke er endeligt delt ud. Lige nu ligger Mors-Thy Håndbold på 8. pladsen med 22 point, og de sidder derfor på den sidste af slutspilspladserne. 

I aften møder Mors-Thy på hjemmebane i Thy Hallen Aarhus Håndbold, der er to point efter, og som dermed også er en seriøs bejler til en plads i slutspillet. 

- Jeg tror, vi møder to toptændte hold, som er motiverede for at levere en god præstation, så motivationen vil være rigtig stor for begge hold, for det bliver afgjort nu, fortæller cheftræner for Mors-Thy Håndbold, Søren Hansen, kort før kampen. 

Mors-Thy Håndbolds målsætning var inden sæsonen at komme i top-8 og dermed komme i det sjove selskab, når håndboldligaen inden længe bliver delt op i medalje-slutspil og nedrykningsspil. Kampen i aften kan derfor blive altafgørende i forhold til at leve op til det mål. 

- Vi er jo i en periode af sæsonen, hvor det er afgørende kampe hver gang. Vi betragter dem som finaler, og det er rigtig, rigtig vigtigt. Og alle der kan lægge to-og-to sammen kan jo se, at der er mulighed for at lægge afstand til Aarhus, fortæller Søren Hansen. 

Kampen spilles kl. 20.00 i Thy Hallen, og den kan ses på TV2 Sport. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.