Mors-Thy anfører stopper

En skulderskade er skyld i, at Mors-Thy Håndbold nu må sige farvel til sin anfører.

Mors-Thy Håndbold bliver ved udgangen af denne sæson en profil fattigere. Klubbens anfører Søren Nørgård har været igennem en større skulderoperation, som har gjort, at han er ude resten af sæsonen.

quoteJeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise.

Søren Nørgård

Det betyder samtidig et endegyldigt farvel til Mors-Thy Håndbold for den 31-årige venstre fløj.

- Jeg har været glad for at være i klubben. Jeg var sindssygt stolt over at blive udnævnt til holdets anfører, og jeg havde glædet mig til at udfylde den rolle, og det er klart, at min skade, en operation og en lang pause er en bet i forhold til både mine og klubbens planer, siger hovedpersonen selv i en pressemeddelelse.

Søren Nørgaard kom til klubben i juli 2018. Før det har han spillet i Hogager GF, Skive fH, TTH Holstebro, og Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Han har flere gange ligget øverst på topscorerlisten i 1. division, og i sæsonen 2014/2015 blev han ligaens mest scorende spiller med 178 mål i 26 kampe. Præstationen blev derudover krydret med en plads på All Star Holdet. 

- Søren Nørgård har på ganske kort tid spillet og charmeret sig ind hos alle i og omkring Mors-Thy Håndbold, og han har været en glimrende leder på sin egen stilfærdige, men slagkraftige facon. Det er brandærgerligt, at det er en skade, som sætter en stopper for Nørgårds tid i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard, der er sportschef i Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbold befinder sig i øjeblikket på en 9. plads i den danske herrehåndboldliga. Hvad fremtiden kommer til at byde på for Søren Nørgård er stadig uvis.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, siger Søren Nørgård.