Mejerigaarden i Thisted overtager Hjem Is

Fremover skal Hjem Is ejes af Food Union Gruop, gennem Premier Is i Thisted.

Is-producenten Premier Is (Mejerigaarden A/S) i Thisted, har været på opkøb.

På vegne af Food Union Group, en international gruppe af mejerier og is-producerende virksomheder, har Premier Is overtaget danske Hjem Is.

- Med købet af Hjem Is styrker vi vores position på det danske is-marked og understøtter på den måde vores fortsatte indsats for at ekspandere i Nordeuropa, skriver Andrey Beskhmelnitskiy, Global CEO og grundlægger af Food Union Group, i en pressemeddelelse.

En mere naturlig ejer

Hjem Is har indtil nu været ejet af en gruppe private investorer med hovedaktionær og administrerende direktør Frank Waller, i spidsen.

- Premier Is er en mere naturlig ejer af Hjem Is, end os. Med sin lange historie og traditioner for isproduktion er Premier Is den bedste partner for Hjem Is for at sikre den højeste kvalitet i hele værdikæden. Derudover har Food Union Group bedre muligheder for at udvikle og investere i Hjem Is, skriver Frank Waller, tidligere administrerende direktør for Hjem Is, i pressemeddelelsen.

Premier Is blev grundlagt i 1927 og har i dag en førende position som mærkeejer og producent af høj kvalitets isprodukter i Danmark. Premier Is udvikler og producerer isprodukter på ismejeriet i Thisted

Aftalen træder i kraft pr. 1. juli 2017.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.