Medie: Politianmeldelse i togvognssag fra Klitmøller

En Klitmøller-borger anmelder restauratør til politiet i togvogns-sag.

En borger i Klitmøller har meldt restauratør Jesper Birch til Politiet for ulovlig opsætning af en togvogn foran Restaurant Niels Juel på Ørhagevej i Klitmøller. Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Mediet har talt med anmelderen, der ønsker at være anonym, og som begrunder anmeldelsen med, at loven gælder for alle - også for Jesper Birch, som anmelderen mener, har været klar over, at opsætningen af togvognen er ulovlig.

Midt- og Vestjyllands Politi kan endnu ikke bekræfte at have modtaget anmeldelsen, der ifølge anmelderen er foretaget torsdag lige over middag via politiets hjemmeside.

Thisted Kommune har varslet et påbud om, at togvognen skal fjernes. Et varsel der dog ikke kan effektueres, før Jesper Birch har haft mulighed for at komme med sine synspunkter i sagen. De skal være kommunen i hænde senest mandag den 24. juli.

Det har skabt vrede i Klitmøller, at en restauratør har åbnet en midlertidig tøjbutik på en af de bedste placeringer i byen. Butikken - en gammel togvogn - er nemlig sat op uden tilladelse

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.