Mangler fotos af nedbrændt lade

I sidste uge nedbrændte en historisk bygning på gården Rosvang ved Sjørring. Nu vil ejeren gerne bygge den op igen, men mangler billeder af stedet.

Den er historisk og har i årevis være udflugtsmål for historisk interesserede.

Alligevel har ejeren og lokalhistorisk arkiv ikke et eneste billede af den særegne tagkonstruktion på den ladebygning på gården Rosvang ved Sjørring, som i sidste uge gik op i flammer.

Findes der billeder

Det får nu Verner Paulsen, der i 17 år har været rundviser på Rosvang til at bede om hjælp. Han har vist mere end 5.000 gæster rundt på matriklen og han ved, at mange gennem årene har fotograferet bygningen og den specielle tagkonstruktion. Nu håber han, at tidligere gæster vil gå i gemmerne, og finde fotos frem, så bygningen kan blive delvist genskabt.

- Den her bygning var noget af hjertet i rundvisningen, og vi mangler ikke kun billederne for at genskabe noget lignende. Vi mangler dem også for at dokumentere gårdens historie, siger Verner Paulsen.

Verner Paulsen kan kontaktes på telefon 97937474 eller på mail: v-paulsen@mail.dk

 

Har du været på rundvisning på Gården Rosvang ved Sjørring i Thy ? Og havde du dit kamera med?Så kan du måske hjælpe med at genskabe en historisk bygning, som sidste uge brændte ned til grunden.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.