Mand tiltalt for vold og trusler mod kæreste: Ville dræbe deres børn, hvis ikke hun fik abort

En sag om grov vold og trusler er mandag kommet for Retten i Holstebro. Den 34-årige tiltalte nægter sig skyldig.

En 34- årig mand fra Thy er i dag på anklagebænken for at have udsat sin tidligere kæreste for en lang række voldsomme overgreb. I alt er han tiltalt for 11 forskellige forhold - heriblandt vold, voldtægt og trusler.

Ifølge anklageskriftet skulle den 34-årige mand blandt andet have truet sin tidligere kæreste med at ville slå deres to fælles børn ihjel, hvis ikke hun fik foretaget en abort med et barn, hun skulle til at have med en anden mand. Det resulterede i, at kvinden endte med at få foretaget aborten på Thisted Sygehus.

Derudover skulle den 34-årige angiveligt have udsat kvinden for 13 forskellige voldtægter, ligesom han også ved flere lejligheder skulle have slået, sparket og taget kvælertag på hende. Overgrebene skulle have fundet sted over en fireårig periode mellem december 2015 og december 2019.

Under andre forhold er manden også tiltalt for at have udsat kvinden for psykisk vold ved at tale offentligt om deres sexliv og for at have visket til hende om natten, at han en dag ville slå hende ihjel og partere hendes lig.

- Havde et turbulent forhold

Den 34-årige mand nægter sig skyldig i samtlige forhold. Han forklarer i retten, at de to havde et turbulent forhold, der var meget præget af jalousi.

Han siger blandt andet, at han i en pågældende situation blev meget jaloux, da han fandt hende nøgen sammen med hans kammerat. Han fortæller også, at hun jævnligt har beskyldt ham for voldtægt, selvom hans oplevelse har været, at de to kun har haft frivilligt samleje.

Han uddyber, at de to har haft et meget eksperimenterende sexliv, men at det altid har været baseret på samtykke fra begge parter.  

Sagen mod den 34-årige mand er i dag begyndt ved Retten i Holstebro, og der forventes at falde dom i næste uge. Den er rejst som en nævningesag, hvilket betyder, at anklagemyndigheden kræver minimum fire års fængsel, hvis retten finder manden skyldig.