Mand kørte ind i hus efter kvælningsforsøg

En mand fra Salling flygtede her til morgen, efter han forsøgte at kvæle sin kæreste i Hanstholm. Men kort efter kørte han ind i et hus ved Hurup.

Politiet blev tidligt i morges kaldt ud til en adresse i Hanstholm, hvor en 33-årig mand fra Salling havde forsøgt at kvæle sin jævnaldrende kæreste, der bor på adressen. 

- Ifølge kvindens forklaring har han forsøgt at kvæle hende med en pude, og hun har også forskellige mærker i ansigtet. Hun er kørt til Aalborg Sygehus med sin mor for at blive undersøgt nærmere, men det tyder meget på, at hun er blevet udsat for kvalificeret vold. siger Jens Claumarch, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Men manden blev ikke anholdt på stedet. Da patruljen kom frem til huset, lykkedes det nemlig manden at slippe væk.

- Han er uregerlig, da vores patrulje kommer frem og så bruger betjentene peberspray mod ham. Men den ene kollega bliver ramt af noget gensprøjt fra pebersprayen og bliver gjort ukampdygtig. Der træffer den anden betjent så den rigtige beslutning at blive hos kollegaen og lade manden forsvinde. Så måtte vi finde ham senere, og det er så lykkes nu, siger Jens Claumarch, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Mandens flugt fik en ende her til formiddag. På Oddesundvej ved Hurup kørte han ind i et hus. 

- Han ser umiddelbart ikke ud til at have fået nogle skader ved ulykken, men han er ved at blive undersøgt. Hvis han har det fint, så tager vi ham med ind, forklarer Jens Claumarch.

Her vil den 33-årige formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.