Mand i livsfare: Stukket med kniv

En 46-årig mand er blevet forsøgt dræbt i Bedsted i Thy her til aften. Manden er i livsfare og er blevet fløjet til Aalborg Sygehus. Politiet har anholdt en kvinde og en mand fra omgangskredsen.

En 46-årig mand er blevet forsøgt dræbt på sin bopæl på Thylandsgade i Bedsted i Thy her til aften. Manden blev stukket i maven med en kniv. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er han blevet fløjet direkte til Aalborg Sygehus, hvor han i øjeblikket kæmper for sit liv.

Politiet fik klokken 19.53 et opkald på 1-1-2 fra genboen, der fandt den 46-årige i sit hjem.

Kvinde og mand anholdt

Politiet har anholdt en kvinde og en mand fra den 46-åriges omgangskreds. De to blev ikke truffet på gerningsstedet, men i nærområdet i Bedsted, oplyser vagtchef Bjarne Askholm fra Midt og Vestjyllands Politi.

- Vi betragter det som et drabsforsøg, men meget mere kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, forklarer Bjarne Askholm, der er vagtchef ved Midt og Vestjyllands Politi.

De to anholdte forventes fremstillet i grundslovsforhør i morgen. Politiet er i øjeblikket i gang med retsmedicinske undersøgelser af de to mistænkte. Politiet kører, hvad de betegner som fuld efterforskning på sagen.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.