Lockout kan koste eksamen

Lockouten har allerede kostet en aflyst eksamen. Nu frygter eleverne på SOSU-skolen i Thisted, at de ikke når at dimittere til tiden.

Eleverne på SOSU-skolen i Thisted er hårdt ramt af lockouten. De dimitterende SOSU-hjælpere har allerede misset én eksamen i begyndelsen af måneden. I denne uge havde de skemalagt 30 vejledningstimer frem mod den afsluttende hovedeksamen. Nu ved de ikke engang, hvornår den eksamen finder sted.

- Hvis vi skal nå at blive færdige til normeret tid, så skal vi igang i denne uge. Og til eksamen i både social og samfundsfag og forsvare vores hovedopgave, for ellers når vi ikke at blive færdige, siger Louise Parkegaard-Ottosen der er elev på skolen.

Ude i plan H

Dimissionen skulle finde sted den 30. april. Men det er langt fra sikkert, at den plan holder. Dertil kommer, at de studerende ikke ved, om de kan få et job, hvis de ikke er uddannet.

- Vi får jo af og til informationer fra skolen om, at vi f.eks. skal møde ind på mandag, og at de har en plan for, hvad vi kan gøre. Men vi er efterhånden ude i plan H, tror jeg, siger Louise Parkegaard-Ottosen.