Konkurrenter: Thisted vinder ikke 1. division

Oprykkerne fra Thisted ligger højst overraskende nummer to i 1. division. Men en rundspørge viser, at konkurrenterne ikke tror på klubben, som vinder af rækken.

Thisted FC har overrasket alt og alle i denne sæson. 

Det nordjyske fodboldhold ligger ved vinterpausen på en fornem andenplads i 1. division - bare tre point efter Vejle Boldklub. 

Men en rundspørge foretaget af fodboldsitet Bold.dk viser, at ingen af anførerne fra de konkurrerende klubber i 1. division tror på, at Thisted FC kan slutte øverst ved sæsonens afslutning.

I alt peger 11 ud af de 12 anførere i 1. division på førerholdet Vejle Boldklub, mens den sidste stemme er faldet på Esbjerg. 

Thisteds anfører Allan Hövenhoff har også peget på Vejle Boldklub, og det kommer bare få dage efter, at Thisted FC-direktør Karl Kristian Guldhammer til Nordjyske har fortalt, at klubben har opjusteret ambitionerne til top seks.

- Det kan godt ske, at vi ender i top tre, men vi har ikke de økonomiske midler til at opruste. Vi kan ikke gå ud og hente profiler. Derfor melder vi også top seks ud, siger han til avisen. 

1. division starter op igen den 4. marts. Her kan Thisted tage et stort skridt mod oprykning, når de møder førerholdet Vejle Boldklub. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.