Kollerup og Poulsen vil have teltlejren ryddet helt

MF'ere mener, det er spild af penge, at den står gabende tom, mens den skaber problemer for Beredskabsstyrelsens ansatte.

I september måned valgte udlændingestyrelsen og integrationsminister Inger Støjberg at lukke teltlejrene i Herning og Thisted på grund af et fald i antallet af asylansøgere.

Siden har teltene stået tomme.

Det får nu det socialdemokratiske folketingsmedlem Simon Kollerup og Dansk Folkepartis viceborgmester i Thisted, Ib Poulsen til at kræve, at teltlejren afvikles helt. Det skriver Thisted Dagblad.

Teltene bør pilles ned

De mener, det er spild af penge, at den står gabende tom, mens den skaber problemer for Beredskabsstyrelsens ansatte.

– Jeg synes, de telte skal pilles ned, så de kan gøre gavn andre steder. Det er ganske enkelt ressourcespild at have dem stående, siger Ib Poulsen til Thisted Dagblad og mener, at teltene bør sendes til udlandet, hvor de kan gøre mere gavn.

Og Kollerup er enig i at teltlejren bør ryddes.

– Det er ganske enkelt tudetosset, da det jo spærrer for, at de værnepligtige kan bruge faciliteterne. Desuden koster teltlejren penge, og nu hvor der ikke er noget behov, så er det jo dumt, at det står og fylder, siger Simon Kollerup til dagladet.

Han vil nu bede Inger Støjberg om at fortælle, hvad det koster at have lejren stående tom hver måned.

Inger Støjberg afviser overfor LimfjordUpdate.dk at lukke teltlejren.

– Det har vi ingen planer om. Vi har valgt at lade beholde lejren i Thisted, hvis der pludseligt skulle opstå nye flygtningestrømme, sagde ministeren i forbindelse med et besøg i Thisted forleden.

 

De omdiskuterede teltlejre er nu fortid i både Herning og Thisted. Mandag flyttede de sidste asylansøgere ud.