Klitmøller-surfer fik VM-fjerdeplads

Det lykkedes ikke Klitmøller-surferen Casper Steinfath at forsvare sin VM-titel for tredje gang.

Klitmøller-surferen Casper Steinfath er netop kommet hjem fra Mexico, hvor han har deltaget i verdensmesterskabet. Søndag blev finalen i det tekniske race afgjort. Her blev det efter tæt kamp i disciplinen stand-up padling til en 4. plads. Det skriver redbull.com.

Casper lagde hårdt ud på den 4 km lange bane og befandt sig hurtigt i en udbryddergruppe på 4-5 personer.

- Jeg var stærkt opsat på at forsvare mine to guldmedaljer fra de sidste år, men jeg måtte sande, at bølgerne desværre ikke var helt med mig i dag, siger Casper Steinfath til redbull.com.

Hawaiianerne Connor Baxter og Mo Freitas tog efterfølgende suverænt føringen, så det endte med at Casper Steinfath skulle kæmpe om 3. pladsen med Titouan Puyo fra Frankrig.

Efter en meget tæt sprint måtte den 21-årige surfer fra Klitmøller desværre afgive 3. pladsen til franskmanden og tage til takke med 4. pladsen til VM i SUP Technical Race 2015.

I langdistancen blev det til en 5. plads, hvilket var over forventning, da danskeren ikke havde trænet specifikt til denne disciplin.

- Det blev desværre ikke til mere guld i denne omgang, men jeg beviste, at min form var god, og at jeg var med oppe i front. Jeg tager hjem med masser af blod på tanden, siger Casper Steinfath.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.