K om DF-kaos: Galskaben vil ingen ende tage

Jens Kristian Yde fra De Konservative i Thisted vil have galskaben i byrådet til at høre op. Han mener, tingene er kørt fuldstændig i suppedas med Ib Poulsens afgang som formand i DF.

Jens Kristian Yde fra De Konservative i Thisted er overrasket over Ib Poulsens afgang som formand for Dansk Folkeparti i Thisted.

- Nu skal det til at have en ende. Galskaben skal ophøre og prøve at komme fremad og tænke normalt. Det er kørt fuldstændig i suppedas. Galskaben vil ingen ende tage, nu hvor han er gået af. Jeg mangler ord, siger Jens Kristian Yde fra De Konservative og medlem i Strategi- og Økonomiudvalget i Thisted Kommune.

Tid til komme videre

Ifølge Jens Kristian Yde så er det tid til, at de kommer videre i byrådet i Thisted Kommune.

- Der er nogen, der må give sig. Det kan godt være, at der er lavet fejl, det vil jeg ikke udelukke, men vi må jo videre. Verden ophører ikke. Det er uværdigt, siger Jens Kristian Yde om de seneste ugers stridigher internt i byrådet.

Ib Poulsen har i dag annonceret, at han stopper som formand i Dansk Folkeparti Thisted, efter han så sent som i går aftes meldte ud, at han fortsatte med fuld opbakning fra partiet.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.