Jesper Grønkjær stopper

Fodboldspilleren Jesper Grønkjær stopper karrieren hos FC København.

En af Superligaens store profiler, Jesper Grønkjær, har besluttet at stoppe sin karriere hos FC København. Han startede sin fodboldkarriere i Thisted, men nu er det slut.

På FCK's hjemmeside forklarer han hvorfor.

- Efter grundige overvejelser er jeg nået frem til beslutningen om at indstille min fodboldkarriere på topplan efter søndagens superligakamp mod AaB. Jeg stopper med lysten og glæden intakt, som har været min drivkraft gennem alle årene. Dette har været vigtigt for mig, siger Jesper Grønkjær til klubbens hjemmeside.

Fem gode år med FC København

Sportsdirektør Carsten V. Jensen ønsker Jesper Grønkjær held og lykke med sin fremtid, efter fem gode år med FC København.

- Jesper kom til F.C. København i sommeren 2006 og har i de seneste fem sæsoner været en væsentlig faktor i den fremgang, vi har opnået i perioden. I det hele taget har Jesper været en fremragende repræsentant for klubben. Jesper har på alle måder sat en ny standard for niveauet på "udenlandsproffer", der vender hjem, og vi kan kun glæde os over, at Jesper valgte F.C. København, da det var tid til at returnere til dansk fodbold, forklarer han og fortsætter:

- På trods af et par svære skadesperioder undervejs, har Jesper formået at kæmpe sig tilbage, og har på sine bedste dage leveret præstationer på højeste internationale niveau. Det er sådan, vi alle ønsker Jesper skal huskes, og derfor er hans beslutning rigtig. Jesper indleder snart et nyt kapitel i sit liv, og F.C. København ønsker Jesper og familien held og lykke med det, men heldigvis får vi god lejlighed til at tage en flot afsked med Jesper på søndag i PARKEN, siger Carsten V. Jensen.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.