Indbrud hos optiker i Thisted

Fire unge nordjyder blev anholdt efter indbruddet, men er nu atter på fri fod.

Profil Optik på Lilletorv 1 i Thisted blev natten tirsdag ramt af et indbrud.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi kan ikke sige om et eventuelt udbytte eller, hvordan de ubudne gæster skaffede sig adgang til butikken.

Men det står fast, at indbruddet blev anmeldt klokken 01.47, og at en nabo så en person løbe fra stedet.

En lille time senere lagde de tilkaldte betjente mærke til to biler, der kørte forbi butikken - og besluttede sig for at undersøge, hvad de lavede i området.

Og der viste sig at være nok at tale med de i alt tre nordjyske mænd og den ene kvinde, der sad i de to biler, om.

Føreren af den ene bil var påvirket af spiritus og i øvrigt frakendt kørekortet. Han har en gang tidligere fået konfiskeret en bil, og politiet vil nu også konfiskere hans nye bil.

Dertil kommer, at der blev fundet en ulovlig kniv i den ene bil og en peberspray i den anden - og at to af de fire mænd blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Politiet skal nu afhøre de fire for at finde ud af, om de også kan sættes i forbindelse med indbruddet i optikerbutikken.

Opdateret: Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at der blev knust en rude til butikken, og at der blev stjålet omkring 20 solbriller af mærkerne Ray-Ban, Gucci og Oakley. Dertil kommer flere almindelige briller. Samtidig oplyser politiet, at der blev fundet værktøj, der kan bruges til indbrud, i bilerne.

Opdateret klokken 14.10: Politiet oplyser nu, at de fire unge nordjyder er blevet løsladt, fordi de ikke kunne sættes i forbindelse med indbruddet.

 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.