Ib Poulsen: Jeg fortryder intet

Thisteds viceborgmester opfatter ikke Facebook-opslag som truende. Men han forstår ikke hvorfor frivillige ikke hjælper lokale, der har brug for hjælp

Dansk Folkepartis folketingsmedlem og viceborgmester i Thisted, Ib Poulsen, fortryder ikke, at han på Facebook trykkede "synes godt om" et indslag i gruppen Thisted Kommunes Byrødder.

Opslaget var stærkt kritisk over for de mange asylansøgere, der på det seneste er kommet til Thy - og indeholdt blandt andet formuleringen: "Landskadelig virksomhed. Når krigen kommer, husker vi jer".

Ib Poulsen understreger, at han tager afstand fra trusler, men han mener, at den kraftige kritik imod ham, er skudt langt over mål.

Hvorfor har man så travlt med at byde migranter, som har rejst op igennem Europa, velkommen

- Nu er sagen åbenbart politianmeldt, og hvis det viser sig, at der er tale om trusler, så tager jeg selvfølgelig stærkt afstand fra det. Men for mig at se, er det taget ud af en sammenhæng. Det er et udtryk for en stigende frustration mellem danskerne og thyboerne i særdeleshed over den situation, vi har haft siden begyndelsen af september, siger han.

Flere af de frivillige, der arbejder med asylansøgere i Thisted Kommune, føler sig stødt over viceborgmesterens like. Men det forstår han ikke.

- Hvis de har det gode hjerte og den frivillige tendens, er der rigtig mange i vores samfund, der har et behov. Den syge, som har behov for en bisidder hos kommunen, den handicappede, der har brug for ekstra hjælp til en sommerlejr, og de ældre, som ikke har en værdig ældrepleje. Hvorfor byder man ikke ind der - hvorfor har man så travlt med at byde migranter, som har rejst op igennem Europa, velkommen, spørger Ib Poulsen.

 

Thisted Kommunes viceborgmester er kommet i modvind efter at have trykket  synes godt om et omstridt Facebook-opslag

 

Mads Christensen fra Østerild er blevet meldt til politiet, efter han har skrevet en truende kommentar på facebook.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.