Høj nattemusik i Thisted: Politiet beslaglagde højtalere og blev truet med peberspray

To mænd er anholdt, efter de natten mellem søndag og mandag spillede høj musik og truede politiet med peberspray.

En 37-årig mand fra Thisted blev anholdt for at true politiet med en peberspray.
En 37-årig mand fra Thisted blev anholdt for at true politiet med en peberspray.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)

To gange i nat måtte politiet rykke ud til Havrevej i Thisted. Flere naboer klagede over høj musik på adressen, så derfor sendte politiet en patrulje ud.

- Betjentene tog højtalerne med, da de ikke ville skrue ned for musikken, fortæller Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Beslaglæggelsen hjalp dog ikke ret lang tid. Et par timer senere, klokken 4.30, var politiet igen på adressen, efter de havde fået klager over musik.

- De havde fået fat i nogle nye højtalere, og da betjentene kom frem, truede en af mændene med en peberspray, siger Ole Vanghøj.

Det var den 37-årige beboer på Havrevej, der truede politiet. Han blev anholdt og sigtet for vold mod betjenten og besiddelse af et ulovligt våben.

Også en 54-årig mandlig gæst på adressen blev sigtet efter politiets besøg. Han er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

0:41
I Midt- og Vestjyllands politikreds er der på et døgn kommet 50 anmeldelser fra borgere, der har fået forstyrret deres nattesøvn på grund af støj.
Foto: TV MIDTVEST, arkiv.