Hjælper snittet med kniv

Ung kvinde ville hjælpe falden knallertkører. Blev snittet med hobbykniv.

Søndag morgen ville en 22-årig kvinde fra Thisted hjælpe en knallertkører. I stedet blev hun overfaldet og snittet med en hobbykniv inden to unge røvere stjal hendes pung.

Kvinden kom kørende i sin bil mod nord ad Østerbakken i Thisted klokken 6.24 søndag morgen. Ud for Aspevej ser hun en person, der står på cykelstien og vinker med armene. Ved siden af ligger en knallert og en anden person, som tilsyneladende er kommet til skade.

Bliver overfaldet

Kvinden stiger ud af sin bil, for at hjælpe ved det hun tror, er et færdselsuheld. Ude af bilen bliver den 22-årige kvinde overfaldet af de to unge mænd. Hun bliver slået med knytnæve i ansigtet og skubbet ind imod bilen.

Den 22-årige kvinde bliver snittet 5 steder på arme, hænder og i ansigtet med en hobbykniv. De to unge røvere forlanger at få kvindens mobiltelefon, men da hun ikke har nogen med, bliver hun i stedet tvunget til at udlevere sin pung.

- Det er den barmhjertige samaritan, der bliver overfaldet. Hun er selvfølgelig chokeret. Efter overfaldet kom kvinden på skadestuen. Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på hun har været i livsfare, siger vicepolitikommissær Jørgen Østerby Pedersen fra politiet i Thisted.

Unge røvere

Efter røveriet kørte de to røvere mod nord i Thisted på knallerten. De to røvere er mellem 15-18 år. De er begge almindelige af højde og drøjde. Den ene af røverne havde styrthjelm på og mørk kedeldragt.

Den anden røver var muligvis mørkglødet med kort sort hår. Han bar en mørk jakke med hvidt mærke på brystet.

Mangler vidner

Politiet i Thisted vil meget gerne i kontakt med vidner, der kan have set de to unge mænd på knallerten i den nordlige del af Thisted søndag morgen. Politiet har telefon 114.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.