Gruppeformand: Med Kjelgaard står vi styrket

Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune, skifter til Det Konservative Folkeparti, som ser frem til at få hende med på holdet.

Beslutningen om skiftet er truffet, efter at det stod klart, at Lene Kjelgaard Jensen ikke længere havde en fremtid i Venstre. Lene Kjelgaard har været borgmester i Thisted Kommune siden 2010. Her har hun været med i udviklingen af blandt andet Hanstholm Havn, Nationalpark Thy og Cold Hawaii.

Hos Det Konservative Folkeparti byder de den nye partifælle velkommen.

- Vi byder Lene Kjelgaard Jensen velkommen i gruppen. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Lene igennem hendes otte år som borgmester. Thisted Kommune har i dag en sund økonomi, og det kan vi blandt andre takke Lene for. Hun har altid været god til at finde løsninger og til at formidle et bredt samarbejde, siger Jens Kr. Yde, der er konservativ gruppeformand i Thisted kommunalbestyrelse i en pressemeddelse. 

Torben Overgaard, der er valgt som konservativ spidskandidat til kommunalvalget i Thisted Kommune, glæder sig over at få Lene Kjelgaard Jensen med på holdet.

- Med Lene Kjelgaard Jensen på den konservative liste går vi styrket ind til kommunalvalget. Vi står som parti i en rigtig god position. Vi vil arbejde for at sikre et borgerligt flertal i kommunen, og vi vil fortsat arbejde for et bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen, siger Torben Overgaard.

Med tilgangen af Lene Kjelgaard Jensen er den konservative gruppe i kommunalbestyrelsen i Thisted nu oppe på fire medlemmer. De andre medlemmer er Jens Kr. Yde, Poul Hvass Hansen og Per Skovmose.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.