Glæde i Thy: Fodboldklub reddet

Thisted FC har fået styr på økonomien og kan nu igen begynde at koncentrere sig om det sportslige.

For et par måneder siden balancerede fodboldklubben Thisted FC på randen af konkurs - men nu ligger det fast, at klubben er reddet.

Det er indtil videre lykkedes Thisted FC at indsamle 745.000 kroner. Målet er 900.000, og da Sparekassen Thy samtidig har accepteret at hæve kassekreditten, tør formand Hans Egon Olesen godt konkludere, at redningsplanen er lykkedes.

- Det er selvfølgelig en stor lettelse. Nu kan vi også begynde at koncentrere os om det sportslige samtidig med, at vi har stor fokus på økonomien, siger Hans Egon Olesen til tvmidtvest.dk.

Uændrede målsætninger

Det var en stor regnskabsbrøler, der sendte 2. divisionsklubben fra Thy i økonomisk uføre. Lejeindtægter fra den nye tribune på stadion var bogført to steder i regnskabet, og det betød, at spillerne måtte gå ned i løn.

Både revisoren og sparekassen har nu godkendt klubbens regnskab for 2013/2014, og trods den stramme økonomi understreger Hans Egon Olesen, at der ikke bliver skruet ned for de sportslige ambitioner.

Målsætningen er stadig at være med i toppen af 2. division og på sigt at rykke op i 1. division igen. Det skal ske ved at satse på klubbens egne talenter og enkelte spillere udefra.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.