Gammel keeperkending fik comeback i Mors-Thy-nederlag

32-årige Søren Pedersen spillede første kamp lørdag efter sin tilbagekomst til Mors-Thy Håndbold. Desværre for klubben blev det kun til et nederlag.

Søren Pedersen for sin nu tidligere klub, Aalborg Håndbold.

Søren Pedersen var lørdag tilbage i målet hos Mors-Thy efter at have spillet hos ligakonkurrenter. Først Skjern og sidenhen Aalborg.

-  Jeg skal ind og vise, at jeg har lært noget de seneste fire år, hvor jeg har været væk - hvordan man skal præstere i en storklub og prøve at få det med i de her unge drenge, sagde den 32-årige målvogter inden kampen til TV MIDTVEST.

Fra kampens begyndelse er det dog modstanderen, Ribe-Esbjerg, der ligger bedst ud. De kommer foran med tre, men Mors-Thy bliver ikke hægtet af og kommer til pause på 15-15.

Tilbagevendt målmand ikke nok

I anden halvleg kommer Mors-Thy med hjælp fra en storspillende nordmand, Erik Thorsteinsen Toft, i front. Men som halvlegen udvikler sig, er det - og Søren Pedersens godkendte præstation - ikke nok. Holdet taber 29-31.

- Jeg hader at tabe, og det gør drengene også, men vi skal også være klar over, at det er små ting, der afgør det, er reaktionen fra træner Søren Hansen.

I den kvindelige liga har der i dag også været flere midt- og vestjyske opgør. Herning-Ikast tabte knebent på udebane til Esbjerg, mens Ringkøbing indkasserede en 12-måls-lussing mod Silkeborg-Voel.