Fireårig dreng er ved bevidsthed efter voldsom kvæstelse

​Den fireårige dreng, som mandag blev lagt i kunstig koma efter at have fået en gren i hovedet på en udflugt, er igen ved bevidsthed.

Efter flere dages uvished er der nu godt nyt fra Aalborg Universitetshospital, hvor en fireårig dreng fra Thisted har været lagt i kunstig koma siden i mandags.

Han er nemlig ved bevidsthed og godt mod igen. Det skriver drengens forældrene i en sms til Thisted Kommune.

- Vi har lige fået en besked fra forældrene, der fortæller, at drengen har spist en is og sunget en lille sang, så det er vi naturligvis alle lettede over at høre, lyder det i en pressemeddelelse fra Martin Kondrup Knudsen, der er chef for Dagtilbud i Thisted Kommune.

Et hændeligt uheld

Uheldet skete mandag i plantage- og parkområdet Christiansgave i Thisted, da 17 børn sammen med to pædagoger og en pædagogstuderende fra Hundborg Børnehus var på udflugt.

Omkring klokken 10.00 om formiddagen rev vinden en gren ned fra en af trækronerne, og her blev først den pædagogstuderende ramt, hvorefter den fireårige dreng fik også fik et slag i hovedet.

Grenen ramte drengen med så stor kraft, at han måtte lægges i kunstig koma. Den pædagogstuderende, der ligeledes slog sig, er udskrevet igen.

Hos Thisted Kommune er man overbevist om, at ulykken var en hændelig en af slagsen.

- Vi mener stadig, der er tale om et hændeligt uheld. Og den slags er vanskelig at gardere sig imod, siger Martin Kondrup Knudsen.

Drengens forældre bakker op

Ifølge pressemeddelelsen fra Thisted Kommune bakker drengens forældre op om kommunens betragtning.

- Vi bebrejder på ingen måde børnehaven, eller andre for den sags skyld.

- Vi vil gerne understrege, at vi betragter det som et uheld og intet andet, lyder det fra forældrene.

Den fireårige dreng er fortsat indlagt på hospitalet i Aalborg.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.