Fejldisponering ikke at sende patruljevogn til knivepisode

Det var en fejl, at der ikke blev sendt en patruljevogn til knivepisode i Frøstrup onsdag aften, erkender politidirektør.

Det var en fejl, at alarmcentralen ikke sendte en patruljevogn til Frøstrup onsdag aften, da en forstyrret mand afbrød en fodboldtræning og truede en træner og hans 12-årige søn. Det siger direktør for Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Kaasgaard til DR MIDTVEST. 

Uanset hvad, så skulle vi have sendt en vogn og sagt, hvornår den var fremme

Alarmcentralen fortalte anmelderen, at den lokale patruljevogn var kørt til Brønderslev, og den nærmeste patruljevogn var i Holstebro, så der ville gå et stykke tid, før der ville komme en vogn til stedet. Den melding fra alarmcentralen var ifølge politidirektøren utilfredsstillende.

- Uanset hvad, så skulle vi have sendt en vogn og sagt, hvornår den var fremme, siger Jens Kaasgaard til DR MIDTVEST og uddyber:

- Det var en fejldisponering fra vagtcentralens side, og det ved de også godt.

Den forstyrrede mand, der tilsyneladende var påvirket af alkohol og stoffer, truede træner Micael Bang Jensen med en paletkniv. 

- Han havde slebet den på den ene side, og der var savtakker på den anden side, og så råbte han indtil flere gange ”I will fucking kill you", fortæller Michael Bang Jensen om episoden til DR MIDTVEST. 

Imens den forstyrrede mand truede Michael Bang Jensen, forsøgte Michaels 12-årige søn at tilkalde politiet. Da manden opdagede det, tog han kvælertag på drengen. 

Manden lod dog drengen gå, og han var forsvundet fra stedet, da politiet kom frem senere på aftenen. Michael Bang Jensen er tilfreds med den hjælp, politiet ydede, da de nåede frem til stedet, men frustreret over at hjælpen ikke kom hurtigere. En kritik politidirektøren overfor DR MIDTVEST altså erklærer sig enig i. 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.