Erstatning for fald på trappe

Vivi Myrup Pedersen kan nu se frem til en erstatning fra Thisted Kommune, efter hun i 2010 faldt ned af en nyanlagt trappe.

Thisted Kommune skal betale erstatning til Vivi Myrup Pedersen, efter hun faldt ned af en trappe i Thisted. Det skete d. 3. august i 2010 på pladsen ved siden af JP Jacobsen Centret. Trappen var nyanlagt og i forskellig højde.

Siden faldet har Vivi Myrup Pedersen været sygemeldt, og fik i november et skånejob. Efter uheldet sagsøgte Vivi Myrup Pedersen kommunen, og torsdag fastslog retten, at trappen ikke var sikkerhedsmæssigt forsvarligt indrettet, da hun faldt.

Overvejer at anke sagen

Thisted Kommune overvejer nu, om afgørelsen skal ankes.

- Vi synes selv, at vi har gjort det rigtige, og at vi har opført os korrekt efter de vejledninger, der ligger, men når dommen er så klar, som den er, så vil vi snakke med vores advokat, om vi skal løfte den til næste retsinstans, siger Eigil Haurum, der er drifts- og anlægschef i Thisted Kommune.

Vivi Myrup Peder venter nu på at få udmålt sin erstatning.

- Jeg får ikke mit helbred tilbage ved at få pengene, men efter alt det jeg har været igennem, tror jeg godt, jeg kan finde noget at bruge pengene på, siger Vivi Myrup Pedersen.

Siden uheldet er flere andre faldet på trappen, og det skal nu drøftes i teknik og miljøudvalget, om den skal ændres.

Hør Vivi Myrup Pedersen fortælle om faldet:

trappefald

Se et indslag om sagen her:

Thisted Kommune skal nu betale en erstatning til Vivi Myrup Pedersen. Hun faldt på en af kommunens trapper for tre år siden.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.