Dramatisk indbrud i Thyhallen: Flugtbil er nu fundet

Politiet fandt i går den bil, som blev brugt ved et pengeskabskup i Thyhallen søndag aften. Gerningsmændene er der stadig ingen spor af.

Politiet har nu fundet den grå Mercedes, som blev brugt ved et dramatisk indbrud søndag aften i Thyhallen. Det oplyser politiet i Thisted.

Indbruddet skete søndag nat og udviklede sig til en hæsblæsende flugt, hvor den grå Mercedes påkørte en patruljevogn. Det fik en af betjentene til at afgive et skud mod det ene baghjul på flugtbilen. Skuddet havde tilsyneladende ingen virkning, og gerningsmændene fortsatte flugten og forsvandt. 

Bilen blev meldt stjålet mellem d. 3/6 og 4/6, men blev i går fundet i Odense. 

-  Vi har konstateret, at bilen er meldt stjålet. Det er stadigvæk ukendt, hvem gerningsmændene er, så nu skal vi have undersøgt bilen for tekniske beviser, siger Jørgen Jensen, politikommissær hos Lokalpolitiet i Thisted. 

Brød døre op og sparkede andre ind
 

Indbruddet skete kl. 01.25 søndag aften. Her brød mellem 3 og 5 personer ind i Thyhallen på Lerpyttervej i Thisted. 

Gerningsmændene brød flere døre op med koben og sparkede andre ind for at få adgang til et hvidt pengeskab. 

Som det fremgår af videoen nederst i artiklen lykkedes det gerningsmændene at få adgang til pengeskabet, som de efterfølgende slæbte ud i den grå Mercedes. 

Herefter startede den dramatiske flugt fra politiet, som altså endte med påkørsel af en patruljevogn og skud mod tyvene.

Det er ikke første gang, at Thyhallen er udsat for et indbrud. Tilbage i april forsøgte tre ukendte gerningsmænd uden held at stjæle det hvide pengeskab. 

- Vi ved endnu ikke, om der er en sammenhæng mellem de to indbrud. Det skal efterforskningen vise, siger politikommissær Jørgen Jensen, politikommissær hos Lokalpolitiet i Thisted. 

 

Se her en overvågningsvideo af tyvene i aktion.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.