Dødsulykke i Thy: Bilisten der dræbte 68-årig flygtede ikke

Politiet har identiteten på den 75-årige mand, som påkørte og dræbte en 68-årig kvinde i Thy mandag eftermiddag.

En 68-årig kvinde mistede livet mandag eftermiddag, da en bil ramte hende på Åbrovej i Bedsted i Thy, tæt på hendes bopæl. Politiet har fat i identiteten på den 75-årige mand, der førte bilen. Der er ikke noget, der tyder på, at alkohol spillede en rolle i ulykken, og manden har heller ikke forsøgt at flygte fra ulykkesstedet.

- Noget af den her historie har været skrevet i pressen, kunne man misforstå, forklarer Jørgen Jensen, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Thisted.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 16:08 mandag eftermiddag, og da lægen kom frem, blev kvinden erklæret død.

- Men hvis nogen har troet, at manden der førte bilen var flugtbilist, så er det ikke korrekt. Han har forklaret, at han ikke ser kvinden, men at han holder ind, efter han har ramt hende. Han ringer selv 112, og det samme gør nogle vidner til ulykken, som er på stedet, siger Jørgen Jensen. 

- Da han kan se, at kvinden får hjælp af andre trafikanter, og da han er meget rystet og chokeret, bliver de enige om på stedet, at han skal køre hjem og vente på politiet, siger Jørgen Jensen. 

Sagen går sin gang  

Jørgen Jensen forklarer, at der er taget blodprøver på den 75-årige fører af bilen.

- Der er ingen tegn på alkohol, så nu venter vi på rapporten fra bilinspektøren. Det må - ligesom alle andre sager - gå sin gang. Det kan være, der kommer et retsligt efterspil, men det er for tidligt at sige endnu, siger Jørgen Jensen.

Den 75-årige fører af bilen er fra lokalområdet. 

 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.