Danskernes Parti: Det er landsforræderi

Danskernes Parti tager afstand fra dødstruslerne mod de to piger, men de er stærkt imod skiltenedtagelsen.

To kvinder fra Thisted pillede lørdag flere skilte ned ved Thisted, som var rettet mod Syrien og Irak. De er siden blevet truet på livet og hængt ud på Facebook af flere personer.

- Dørene er låst. Det plejer jeg ikke at gøre, for jeg bor ude på landet, men dørene de er låst nu og jeg tjekker dem inden, jeg går i seng, fortæller Signe Marquard Rønn, som er en af de to kvinder, der har modtaget trusler.

De går åbenlyst ind for, at der skal være en invasion i Danmark.

De ville fjerne skiltene for at vise deres opbakning til beboerne på asylcentret i Thisted. Danskernes Parti vil ikke udelukke, at de står bag skiltene, men de tager afstand fra dødstruslerne. Alligevel er partiet klare i spyttet omkring de to kvinder.  

- Det, der er landsforræderi, er den politik, som de to kvinder, der har taget skiltene ned, jo åbent står for. De går åbenlyst ind for, at der skal være en invasion i Danmark, som med tiden gør, at det danske folk kommer i mindretal, udtaler partiets formand Daniel Carlsen.

Trusler politianmeldt

Hos Thisted Politi bekræfter Jørgen Jensen, at man har modtaget en anmeldelse om trusler på Facebook, men da der er tale om en kontroversiel sag, hvor man endnu ikke ved, om der er tale om regulære trusler eller ej, ønsker Thisted Politi ikke at kommentere yderligere på sagen.

Politiet efterforsker derfor nu sagen som en hver anden, hvor der skal foretages flere undersøgelser, inden de kan komme videre med sagen.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.