Dansk surfdokumentar vinder filmpris i Canada

Dansk surfdokumentar om verdensmesteren,Casper Steinfath, vinder en canadisk filmpris i kategorien Bedste Surf-Film ved Toronto Beaches Film festival.

Surferdokumentaren med verdensmester Casper Steinfath fra Klitmøller i hovedrollen vandt i weekenden en canadisk filmpris i kategorien Bedste Surf-Film ved Toronto Beaches Film festival, det skriver Limfjord Update

Filmen med titlen ”Standing on water” følger surfer Casper Steinfath fra Cold Hawaii, der har haft stor succes på vandet i sin rolle som professionel Stand up paddle surfer. Men det har ikke kun været sjovt.

- Filmen handler jo netop om, at det ikke bare er guld og grønne skove det liv her. Vi står ikke på podiet hele tiden. For hver sejr er der måske tre nederlag - så det handler om at finde gejsten, så man kan kæmpe igennem, sagde Casper Steinfath for et år tilbage i forbindelse med, at filmen fik præmiere.

Filmen følger både livet som surfer, men også de personlige op- og nedture. Så der er blevet samarbejdet tæt med instruktør Peter Alsted. Også lokalsamfundet i Klitmøller har spillet en stor rolle i skabelsen af filmen. Den var nemlig ikke blevet til noget uden hjælp fra de lokale butikker.

Se TV MIDTVEST indslag i forbindelse med premieren på dokumentarfilmen for et år siden.

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Kultur.