Cowork i Klitmøller takker nej til fem millioner kroner

Arbejdsfællesskabet CoWork i Klitmøller har takket nej til fem millioner kroner fra RealDania til opførelsen af et nyt hus på Bavnbak.

Arbejdsfællesskabet CoWork på Ørhagevej i Klitmøller har sagt nej tak til fem milloner kroner fra RealDania til opførelsen af et nyt hus på Bavnbak. Det skriver Limfjord Update.

ifølge Rasmus Johnsen fra Cowork, så har arbejdsfælleskabet takket nej til pengene, fordi fonden arbejder med en helt anden kadance end dem. Han peger på, at det ville kræve alt for mange ressourcer fra det lille arbejdsfællesskab at skulle matche kravene for at få pengene.

Han siger til Thisted Dagblad, at han og co-owner Rasmus Fejerskov i stedet vil udvikle CoWork i de nuværende lokaler.

 

– Det bliver en anden bygning på Ørhagevej, men tankerne bag projektet er de samme her. Der udvides med muligheden for at overnatte, og de to ting kommer til at supplere hinanden rigtig godt, forklarer Rasmus Johnsen, som står for cowork-delen, mens Rasmus Fejerskov tager sig af bed and breakfast-afdelingen, til avisen.

Den nye overnatningsmulighed får også et “hyggegård” ligesom man bygger vildmarkedsbad og sauna i forbindelse med værelsesdelen.

Målgruppen er 40+ og kun til folk, der skal kombinere arbejde og fritid på en anden måde. Der er altså ikke tale om værelser til “almindelig turistmæssig udlejning”, skriver Limfjord Update.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.