Centerleder deler gode nyheder om dreng fra ulykke

Drengen slipper uden varige, fysiske mén, lyder det fra centerleder.

(Genrefoto)
(Genrefoto)
Foto: Colourbox

Den fireårige dreng, der lørdag eftermiddag blev fløjet med lægehelikopter til Aarhus Universitetshospital efter en nærdrukneulykke i Sydthy Svømmebad i Hurup, slipper efter alt at dømme uden varige, fysiske mén.

Det oplyser svømmebadets centerleder Per Nielsen søndag eftermiddag efter at have været i kontakt med Midt- og Vestjyllands Politi, der har været i dialog med hospitalet.

- Det er endt med en lykkelig udgang, konstaterer han.

Lørdag eftermiddag blev politi og beredskab kaldt til svømmebadet omkring klokken 16, da den fireårige dreng forinden var blev fundet livløs i bassinet.

De to livreddere, der var på arbejde ved bassinet, var hurtigt i gang med livreddende førstehjælp til drengen. 

Det har været afgørende for, at drengen har gode chancer for at overleve. Det fortalte vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen til TV MIDTVEST lørdag.

Havde besøg af krisepsykolog

På baggrund af ulykken har svømmebadet lørdag aften haft besøge af en krisepsykolog som skulle hjælpe de to livreddere samt de to cafémedarbejdere og medarbejdernes forældre.

Søndag eftermiddag er Per Nielsen nu i gang med at informere de sidste medarbejder om drengens tilstand.

- Vi skal altid være særdeles opmærksomme, og det har vi været, forklarer Per Nielsen.

I løbet af søndagen har centerlederen holdt flere møder med de ansatte. Her har man konkluderet, at svømmebadet har overholdt alle retningslinjer.

- Vi har ikke kunnet finde noget, der skal laves om, understreger han.

Centerlederen oplyser også, at de fire ansatte, der var til stede under ulykken, naturligvis kan holde fri lige så længe, de vil, og at de hver især får tilbudt den hjælp, de har brug for i samarbejde med Thisted Kommune.

Midt- og Vestjyllands Politi har skrevet en rapport i forbindelse med ulykken, og ulykken skal nu undersøges nærmere.