Casper Steinfath nærmer sig toppen af verdensranglisten

Med en sejr ved årets første World Cup i Stand Up Paddle disciplinen Sprint Race på Hawaii er Klitmøller-surferen tæt på toppen af verdensrangslisten.

Foran den lokale verdensmester Connor Baxter, sikrede Casper Steinfath i nat dansk tid sikre sig en sejr i årets første World Cup.

- Det føles alt for vildt at vinde i dag for andet år i træk her på Hawaii! Niveauet i feltet har aldrig været højere og konkurrencen aldrig stærkere, hvilket gør sejren endnu mere speciel for mig i dag. Jeg føler absolut ikke jeg kunne have bedt om en bedre start på året, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse. 

Dagens en kilometer-lange 'Sprint Race’ blev afholdt ved det legendariske hawaiianske surfspot ‘Ho’okipa’ som til dagligt levere verdensklasse bølger.

Den danske viking kom godt fra start og dominerede sine første heats hele vejen til finalen, hvor Steinfath med et solidt forspring kunne surfe sig vej til mållinjen med sin forfølgere sikkert bag ham.

- Jeg kan bestemt mærke min træning hjemme i Danmark over vinteren har givet pote, og jeg ser frem til at jagte endnu flere bølger og titler i resten af 2017, siger Casper Steinfath.

Klitmøller-surferen ligger lige nu på syvendepladsen på den samlede verdensrangliste. Du kan se den samlede stillingen ved at følge linket her.

Danmark skal i år være vært for verdensmesterskabet i Stand Up Paddle. Det bliver afholdt fra 1. til 10. september.

Fakta