Bente Lauridsen forlader regionsrådet

Efter mere end 10 år i regionspolitik sadler SF’eren Bente Lauridsen om. Fremover vil beskæftige sig med kommunalpolitik i Thisted.

Den tidligere næstformand i Region Nordjylland, Bente Lauridsen (SF), er færdig med regionspolitiet efter næste valg. Hun blev valgt for første gang i 2005 og to gange har hun været spidskandidat for SF.

Bente Lauridsen har gennem sit politiske liv i Region Nordjylland bidraget på flere området - blandt andet klimaregion, lægedækning og bevarelse af psykiatrisk sengeafsnit i Thisted. Hun har især haft fokus på samarbejdet mellem regionen og de nordjyske kommuner og har arbejdet hårdt for samlingen af Mors-Thy og det ”gamle Nordjylland”, skriver SF Thy i en pressemeddelelse

Den tidligere regionsnæstformand giver dog ikke slip på det politiske liv. Til kommunalvalget i 2007 vil hun være at finde på SF’s liste i Thisted. Hun har gennem de senere år arbejdet med samarbejdet i kommunerne, og hun har været en af de bærende kræfter for bevarelsen af sygehuset i Thisted. Et arbejde, hun vil tage med sin ind i kommunalbestyrelsen.

SF’s partiforening i Thy har valgt at indstille ingeniør Thorkil Olesen som områdets kandidat til regionsrådet efter Bente Lauridsen.  

00:48

Bente Lauridsen fra Thisted stemt ud som gruppeformand hos SF i det nordjyske regionsråd

Luk video