Årets vækstvirksomhed er fra Thisted

Cimbria A/S fra Thisted, der producerer anlæg til korn- og frøbehandling samt leverer knowhow om disse anlæg er i dag blevet kåret til Årets Vækstvirksomhed.

Seks år med konstant vækst i omsætningen blev i dag belønnet med titlen som 2012's vækstvirksomhed. Den ærefulde pris gik til Thistedvirksomheden Cimbria, der producerer anlæg til korn- og frøbehandling. Med en omsætning, der kun er gået op ad seks år i træk, har man trodset krisen flot.

 - Mens mange virksomheder havde et dyk i omsætningen under finanskrisen fortsatte Cimbria med høj vækst. Men Cimbria har ikke kun gode resultater og høj vækst, virksomheden er også godt placeret for fremtiden, sagde tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen om Cimbria, da han i dag uddelte prisen på Landbrugsavisens og Landbrug & Fødevarers vækstseminar i Aarhus.

Danmark er god reklame

Cimbrias direktør gik herefter på scenen og takkede for prisen.

 - Det er ikke hver dag, vi deltager i den slags kåringer, men vi er stolte og glade. Det er en stor anerkendelse af dansk landbrug ude i verden, og det har betydning for vores forretning, sagde Karsten Larsen, da han modtog prisen.

Thistedvirksomheden eksporterer 95 % til udlandet.