Alternativ finansiering af fodboldspiller

Thisted FC har taget alternative midler i brug for at få råd til en ny offensiv ønskespiller

Når ambitionerne er til 1. division og pengene til nye spillere ikke er en del af budgettet, må der tages alternative metoder i brug. Det blev de i hvert fald enige om hos bestyrelsen i Thisted FC. 

- Vi er lidt under tidspres, og så tænkte vi, hvorfor ikke bruge de nye medieformer vi kender i dag til at spørge om hjælp, siger Niels Jeppesen, som er bestyrelsesformand i Thisted FC. 

quoteEfter 10 minutter havde vi indsamlet de første 1200 kr

Niels Jeppesen, Bestyrelsesformand Thisted FC

En indsamling til en ny spiller blev sat i sving via Facebook. Her kan alle mobilepaye 200 kr til klubben, som skal bruge 40.000 til den helt rigtige spiller, de har i kikkerten.

Udover at bidrage til spillerindkøbet får dem der betaler også en billet med til en kamp i oprykningsspillet. Og hele indsamlingen må indtil videre siges at være en succes.

- Det går som varmt brød. Efter 10 minutter havde vi indsamlet de første 1200 kr, og inden vi gik i seng i går, var der 4000, så vi skal nok nå målet, siger Niels Jeppesen. 

Hvem spilleren er, der samles ind til, er dog stadig en hemmelighed. Men klubben fortæller, at det er en offensiv spiller på 24 år, som har spillet mere end 100 Superliga- og 1. Divisionskampe - og så har han spillet på ungdomslandsholdet.

Udover spilleren håber klubben også, at indsamlingen kan give flere goder. 

- De får jo en billet når de donerer. Så vi kan håbe, at de får lyst til at komme igen derefter, og så kan det jo også være de køber en øl eller pølse, når nu de er på stadion, siger Niels Jeppesen og tilføjer: 

- Det hele koster jo ikke meget mere end en tur i biografen, så alle kan bidrage. 

Klubben afslører på fredag, hvem spilleren, der bliver samlet ind til, er.
 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Sport.