50 nye arbejdspladser til Tican i Thisted

Stigende efterspørgsel fra Asien er med til, at Ticans afdeling i Thisted får brug for 50 nye medarbejdere.

Der er 50 nye arbejdspladser på vej til Ticans slagteri i Thisted. Det oplyser Tican i en pressemeddelelse. Her fremgår det, at der netop er givet grønt lys til ansættelse af 15 nye medarbejdere for at øge udbeningsaktiviteten, da efterspørgslen fra især Asien stiger.

I de kommende måneder vil Tican etablere en ny afdeling til produktion af et nyt sortiment til primært det japanske marked. Etableringen af en ny afdeling betyder, at Tican også her skal ansætte mellem 15-20 medarbejdere.

- Vi har en målsætning om at øge afsætningen til Asien – og specielt til Japan – i fremtiden, og vi ser gode muligheder efter, at den nye frihandelsaftale mellem Japan og EU netop er trådt i kraft. Der er fortsat stor uklarhed om Brexit, men vi må forvente, at UK’s betydning for den danske eksport af grisekød bliver mindre uanset udfaldet af forhandlingerne mellem EU og UK -, siger adm. direktør Ove Thejls.

Flere nye leverandører betyder, at slagtekapaciteten hen over efteråret kommer op på cirka 42.000 grise ugentligt. Det kræver yderligere omkring 15 nye medarbejdere på slagertiet i Thisted.

0:48
Ekstra mange fridage i julen 2018 betød, at de ansatte på slagteriet Tican i Thisted lørdag blev kaldt på arbejde.