21-årig opfinder hjælpemiddel til krykker

21-årige Toke Pihl fra Hundborg er med en ny opfindelse klar til et sandt erhvervseventyr.

Ideen til sin opfindelse fik Toke Pihl for to år siden, da hans far brækkede benet. Krykkerne væltede konstant for den tilskadekomne mand, men det problem har søn og far nu løst i fællesskab med en særlig krykkeholder.

- Det er jo fantastisk. Det er lidt surrealistrisk. Det er sgu en fed følelse efter så lang tid, hvor man endelig er nået til det her punkt, hvor nu sker det sgu, siger en begejstret opfinder. 

Efter to års hårdt slid med en prototype og sikring af patenter er far/søn-opfindelsen nu klar til hr. og fru Danmark.

- Vi gik på internettet og undersøgte mulighederne, og der var ikke rigtigt noget, og så tog det ene det andet, og så er vi her nu, siger en stolt far Henrik Pihl. 

I dag er de klar til at aflevere det endelige produkt til en forhandler i Thisted.

- Vi oplever dagligt, at folk står og taber deres krykker oppe ved disken, når de skal betale, så det at de kan hænge den fra sig er en god ting, siger Marianne Rask fra Actiumplus i Thisted.

Flere butikker har meldt deres interesse for at sælge produktet, og far og søn er ikke i tvivl om, at de har opfundet et uundværligt hjælpemiddel til hele verden.

- Vi starter selvfølgelig ud med nogle forhandlere i Danmark, og når vi er nået ud her i Danmark, skal vil til skandinavien, og så har vi et stort mål om at nå ud i Europa, fastslår Toke Pihl. 

Prisen på krykkeholderen ligger på omkring 100 kroner.

 

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.